© tara.no

Tara Smak 2/13: Stor bakespesial

Bak saftige brød og få oppskriftene på våre aller beste sjokoladekaker.

18. februar 2013 av Maria Aavatsmark

Tara Smaks bakeskole

Hva gjør et brød saftig og lett samtidig som det får en vidunderlig sprø skorpe? Gjennom 6 smakfulle oppskrifter avsløres triksene og teknikkene som gjør deg til en bedre baker!

© tara.no


Bento - lunsjboks på japansk

Basisråvaren i en bento er alltid ris, som blir akkompagnert av fisk eller kjøtt og ulike grønnsaker. Så en bento som blir laget etter alle kunstens regler blir både vakker og næringsrik. Her viser japanske Motoko Ehrngren hvor mye godt en liten boks kan inneholde


© tara.no


Invittér til vennelag

Samle vennene til en lystig middag i vintermørket. Innled med terninger av laks servert i glass. Fortsett med en langstekt svinekjøtt med smak av Midtøsten. Og avrund med en søtsur dessert med ingefær, bringebær og appelsin.

© tara.no

Fråts i sjokolade

Kjære sjokolade, takk for at du finnes! Barnslig godt i peanøttgodteri, voksent fristende i en mørk kake og aldri feil i en karamellpai.

© tara.no


© tara.no

Kanskje er du også interessert i...