Tara Smak 08/14: Sjokoladedesserter deluxe!

Mørk sjokolade møter sursøte bær!

17. oktober 2014

I Tara Smak nr. 8 får du 94 inspirerende oppskrifter og ideer. Lær verdens beste sauser av Geir Skeie, møt kakekongen Roy Fares, lag skreddersydde og spiselige julegaver, rask og enkel ukemeny, lakris - den nye krydderet, sjokoladedessreter deluxe, Tara Smaks kokkeskole: gourmetmarsipan, nye retter med smaksrike pølser og mye mer.

 

Førjulstid på kjøkkenet: Hvordan skal vi rekke å sees før jul? Jo, ved å slå to fluer i en smekk i en travel tid. Inviter vennene hjem på en kveld som kombinerer god mat og kreativitet - med  enkel fingermat, rykende varm gløgg i glassene og plass til å pusle med juleforberedelser

Sausegeneralen! Geir Skeie har vist sine kokkekolleger at han er en ener på saus, på TV. Nå vil han lære det norske folk hvordan man mestrer sausekunsten hjemme på eget kjøkken.

Sjokoladedesserter deluxe: Når mørk sjokolade møter sursøte bær blir det desserter i verdensklasse. Her er din sjanse til å bli dessertdronning over alle med våre fem helt uimotståelige sjokoladefristelser.

 

Tara Smak nr. 8 er i butikk frem til 1. desember.

 

Kanskje er du også interessert i...