Tara Smak 05/14: Stort grill-ekstra!

Sommerens store grill-ekstra med 46 sider inspirerende oppskrifter og utstyrsguider.

23. juni 2014

I Tara Smak nr. 5 får du hele 46 sider grill-ekstra med all inspirasjonen du trenger for å grille deg i gjennom sommeren. Tara Smaks Grillipikene fra Tv2s Norges Grillmester avslører sine favorittoppskrifter, alt fra alt spennende ventemat, fastfood på grillen og fristende sjømat, til kjøttretter, marinader, desserter og friske tørsteslukkere.

Sjømat på grillen: Fisk og skalldyr som har fått kjenne flammene fra grillen smaker så godt at selv kjøtteterne vil ha mer!

Nypoteten - sommerknollen som løfter grillmåltidet! Fristet til å prøve noe annet enn kokt nypotet med smør og salt? Vi viser deg tre potetretter som er perfekte å kombinere med det som ligger på grillen.

Hans-Erik Dyvik Husby: "Grilling er en urkraft" mener Hans-Erik Dyvik Husby, kjent som Hank von Helvete. Han har omsider fått oppfylt sin barnedrøm, og har laget en grillbok der målet er at alt skal være helvetes godt.

 

Tara Smak nr. 5 er i butikk frem til 11. august.

 

Kanskje er du også interessert i...