Møt Taras redaktør og kunstner Björg Thorhallsdottir på vår-weekend 5-7 mai!

© Svein Finneide / Kristin Heier

Taras redaktør Torunn gleder seg til Tara-weekend på Strömstad Spa

– Vi i Tara gleder oss veldig til å møte våren sammen med Taras lesere på Strömstad Spa 5.–7. mai. Vi lover en innholdsrik helg med masse inspirasjon og herlig samvær fra morgen til kveld. Har du lyst til å være med?

Bli med Tara på tur! Vi gleder oss til å feire våren sammen med dere. Bli med til Strømstad Spa helgen 5. til 7. mai.

Fullt program er endelig klart, se lenger ned i saken!

Björg Thorhallsdottir sier dette om Taras vår-weekend:

– Jeg har som alle andre gått igjennom livet og snublet – ofte. Det gjør vondt. Men jeg har lært at når jeg har dritt opp til halsen, da er det ikke så lurt å henge med hodet! Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville våkne opp hver morgen og kjenne på glede.

For å komme dit har jeg lært meg mange forskjellige verktøy som gjør livet mitt så utrolig mye deiligere, enklere og gladere. Disse vil jeg lære dere på Taras vår-weekend. Jeg gleder meg til en vakker og nær stund med dere, sier Björg.

Kickstart kostholdsendringen din

Ulrika Davidsson, Taras egen vektcoach som du kjenner igjen fra de faste sidene i Tara, forteller deg hvordan du også kan forandre din livsstil. Hennes budskap er at det aldri er for sent. Hun holder en forelesning om hvordan hennes webkurs kan sette igang en kickstart for deg selv. Hennes teorier har hjulpet henne selv ned i vekt. Ulrika bidrar med masse glede og inspirasjon til en sunnere livsstil. Har du lyst til å snakke med henne personlig? Ikke noe problem. Hun er der for deg!

Vin og bobler

Taras egen vinekspert Gunnhild Bjørnsti lar startskuddet gå for helgen med sitt herlige og sprudlende vinkurs.

– Når damer møtes, skjer det mye positivt. Vi inspireres av hverandre. Derfor er det alltid vellykket å lære bort mine beste tips om hvordan man kan nyte vin og bobler enda bedre. Sammen storkoser vi oss og deler erfaringer med spennende smaker og gode opplevelser. Vi snurrer på vinglasset, lukter grundig og får ny kunnskap i hyggelig lag, sier Gunnhild som gleder seg stort til Tara-weekend.

Stress ned

Lisbeth Pettersen, Taras faste mindfulness-spaltist, har i mange år tipset oss om hvordan vi kan leve mer og stresse mindre, gjennom å trene oss på å plassere oppmerksomheten der vi vil ha den, og ikke bare la den flyte rundt.

Men hjernen er sta, og har lagt seg til vaner som det ikke er lett å komme ut av. For å oppnå en forandring, uansett hva temaet er, kreves det at vi jobber systematisk med saken. Derfor bruker vi ulike meditasjonsteknikker. De er enkle å lære seg, og kan være til stor hjelp i sorgarbeid, åpne for glede, roe tanker, styrke fokus, få ut propper som hindrer flyten. 


Priser Tara-weekend 2017

For Tara-abonnenter: 2950 kr

For ikke-abonnenter: 3250 kr

Påmelding Tara-weekend 2017

Fredag 5. mai

Maria & the Klubband

Lørdag 6. mai

«Shoppinggaten» har åpent hele dagen.

Søndag 7. mai

  • Kl. 08.00–10.30: Frokost.

  • Kl. 9.30–10.30: Lisbeth Pettersen er Taras populære spaltist og mindfulness-ekspert. Kan man leve i øyeblikket? Lær Lisbeths avspenningsmetoder.

  • Kl. 11.00–12.30: Møt Taras vekt- og kostholdsekspert Ulrika Davidsson som oppfordrer: Kickstart deg selv! Hun gir deg oppskriften på hvordan du kan gi deg selv en ny start. Enklere enn du tror!

  • Kl. 13.00: Utsjekk.

Tips: Om du ønsker å være lengre på Strömstad Spa og oppleve Lyxsöndag som er en av hotellets jubileumspakker, kan du booke rommet ditt for kun 995 kr. for to personer i dobbeltrom, inklusivt frokost og tilgang til spaet.

Booking gjøres til [email protected].

Vi ønsker alle god tur hjem!

Kanskje er du også interessert i...