Meld deg på Taras vår-weekend og vinn lekker treningsgenser fra Craft!

Meld deg på Tara Weekend til Strømstad Spa for sjansen til å vinne den sporty og komfortable treningsgenseren Active Comfort fra Craft til deg og et par venninner!

Vi har 8 blå gensere lik den på bildet, til en verdi av 4000 kroner. Få med deg venninnegjengen på Tara Weekend på Strømstad Spa – og dere kan vinne hver deres lekre genser. (Husk å skrive hvor mange dere er) 

NB! Konkurransen gjelder for lesere som melder seg på Taras weekend innen konkurransen avsluttes 26.april, du finner påmelding her:

Påmelding Tara-weekend 2017

Vi lover god stemning og godt faglig innhold med inspirerende foredrag fra mange flotte damer. Møt Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng, mindfulness ekspert Lisbeth Pettersen, kostholdsrådgiver Ulrika Davidsson og kunstner Björg Thorhallsdottir. Vi gleder oss til å feire våren sammen med dere på Strømstad Spa.


Hvilket foredrag har du mest lyst til å se?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på taras nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...