© Mats Widén

Bli med på Tara Weekend på Geilo og vinn eksklusivt kroppspleiesett

Ikke gå glipp av en fullspekket helg med mye moro!

Vi gjentar suksessen fra i fjor – og gleder oss masse til å møte dere lesere på Tara Weekend!

Sett av helgen 13.-15. oktober og ta med deg dameklubben til Vestlia Resort på Geilo.

Ta med deg jentegjengen og bli med på en helg med mye moro, avkobling og nye bekjentskaper. Vi lover deg inspirerende foredrag, herlig underholdning og mye, mye mer!

Påmelding finner du her!

I år hedrer vi Årets modigste kvinner ved å ta med finalistene til den gjeve Tara-prisen til fjells. Det blir mange sterke historier fra scenen under festaften lørdag 14. oktober. Kveldens konferansier vil være familieterapeut og stand-up komiker Dora Thorhallsdottir.

Bli en livsnyter

Lege og livsnyter Berit Nordstrand skal selvfølgelig bli med på Tara-weekend. Hun skal holde foredrag om hvordan mer nytelse i nydelige matretter kan gi deg bremset aldring, færre rynker, smalere midje og en friskere kropp. Glem sultefôring og kaloritelling oppfordrer den populære legen.

Meld deg på Tara-weekend og lær mer om hvordan maten, mosjonen og det mentale kan spille på lag og gi betydelige effekter.

– Jeg gleder meg til å treffe og inspirere Tara-lesere sier, Nordstrand.

Sjekk hele programmet her!

Vinn kroppsprodukter!

Nå kan du og resten av damegjengen stikke av med deilige kroppsprodukter Decléor. Vi trekker en heldig venninnegjeng – som får hver sitt sett fra Decléor «Recharge your life» til en verdi av kr 800.

Settet innholder Refreshing Mist, Aroma Cleanse, Grain Body Exfoliator, et kort med yogastillinger du kan gjøre selv og en notisbok hvor du kan notere ned fremgangen.

Meld dere på innen mandag 19. juni og dere er med i trekningen av eksklusive kroppsprodukter fra Decléor (inntil 5 sett).

Slik deltar du: Meld deg på www.taraweekend.no + send en mail med navn på alle damene til [email protected]

Kanskje er du også interessert i...