© Fotograf: Jaclyn Adams Modeller: Constance Jablonski & Steffy Argelich Stylist: Jessica Pousette, Lindex Studio Hår: Mette Thorsgaad Makeup: Anne Staunsager

Masterpieces – Lindex nye høstkolleksjon

Høstens kolleksjon fra Lindex skildrer en uniformert romanse. En rolig fargepalett sammen med sterke aksentfarger utgjør en perfekt kombinasjon. Våg å leke med farger og silhuetter for å sette trenden i høst.

25. september 2017 av Bonnier Creative Studio

– Denne sesongen handler det om power dressing. Kolleksjonen vår viser en kombinasjon av maskuline, kledelige dresser og feminine kjoler med oppdaterte blomstertrykk. Vi liker kontrasten i materialene, som når blank lakk møter mykt og hårete garn. De selvskrevne fargevalgene er oransje, grønn og lilla, sier designsjef i Lindex, Annika Hedin.

Nytt for sesongen er leken med proporsjoner. En oversized og dobbeltknappet blazer vises sammen med en skreddersydd genser. Detaljer som korsettsnøring, brede belter og rysjer gir form til silhuetten.

Tilbehøret er en viktig del av kolleksjonen. Fargerike sokker, strømpebukser eller undertøy brukes for å forsterke trenden. 

Høstens lekreste plagg

Rutete blazer, 599,-

Gå inn i sesongen med en klassisk velkledd stil i denne dobbeltspente blazeren med ruter i svart og hvitt. Kombiner den med matchende bukse til en stilig dress.

BELLA Relaxed bukse, 399,-

Det klassiske rutemønsteret og den ledige passformen gjør denne flotte buksen optimal til både uformelle og mer formelle anledninger. Dytt en skjorte nedi for en moteriktig stil.

Soft Lace BH, 249,-

Unn deg denne lekre soft-BH-en med uvatterte skåler uten spiler, dekket av frodige, gjennomsiktige blonder. Den er designet uten hekter, noe som gir en vakker rygg. La den brune titte ut under en klassisk tweedjakke fra Holly & Whyte, så har du den moteriktige preppy-stilen i boks.

Bomullsskjorte, 299,-

Alle trenger en enkel, hvit skjorte i hverdagsgarderoben, og denne litt lengre modellen i supermyk bomull er den perfekte kandidaten.

Vid bukse, 699,-

En moteriktig, vid bukse med glidelåsgylf og bredt belte.

Kimono i fløyel, 499,-

Gjør antrekket mer spennende med denne fløyelskimonoen i en vakker nyanse av lilla. Kombiner den med vanlige jeans hvis du ønsker et stilig hverdagsantrekk, eller med en penere bukse til festlige anledninger.

BELLA Relaxed bukse, 399,-

Møt denne sesongen kledd i myk fløyel. BELLA-buksen kombinerer et trendy utseende med en komfortabel passform og er perfekt for en moteriktig hverdagsstil.

Stor, vattert shoppingbag, 299,-

Vær trendy med denne stilige shoppingbagen i blankt, lilla boblestoff, som er det du bør bære alt det nødvendige i denne sesongen.

Kåpe med ull, 899,-

Møt årstiden i denne lekre kåpen i gjenvunnet ullblanding. Dette plagget er delvis laget av ull, et materiale som holder deg varm og komfortabel.

Plissert fløyelsskjørt, 299,-

Denne drømmen av et skjørt i myk, plissert fløyel føles bølgende, og den mørke, edelsteinlignende turkisfargen skimrer når du beveger deg.

Store øredobber, 149,-

Trendy øredobber i mørkt sølvfarget metall som setter en spiss på antrekket.

Bluse med snøring, 249,-

Oppdater antrekket med denne moteriktige blusen med feminint snitt. Sydd i en delikat, vevet bomullsblanding.

Finstrikket genser, 399,-

En stilren og myk finstrikket genser med lommer foran.

Kanskje er du også interessert i...