© Juliana Wicklund/Getty Images

Nå kan du fråtse i asparges!

La vårens flotteste grønnsak få en større rolle enn bare garnityr. Her er seks fristende retter med asparges i hovedrollen.

22. april 2016 av Elisabeth Johansson og Lisen Sundgren

Nyt sprø og spenstig asparges i både kalde og varme retter. Prøv en av våre fem oppskrifter på asparges.

 

Asparges med hvit geitost

Ost, nøtter og granateple gjør dette til en opplevelse med mange konsistenser. 

© Per Ranung/Allt om mat

Saltbakt asparges med ristede mandler og smeltet smør

Sprø, salte nøtter er herlig til grønne asparges.

 

 

© Per Ranung/Allt om mat

Grillet asparges med bacon og brie

Bacon er en vinner i denne retten!

 

 

© Per Ranung/Allt om mat

Høvlet aspargessalat

En frisk salat med både hvit og grønn asparges.

 

 

© Per Ranung/Allt om mat

Vill asparges med sitronolje

Bruk de tynne aspargestoppskuddene om du ikke får tak i den ville varianten.

 

 

© tara.no

Hvit dampkokt asparges

En spennende rett med nye smakskombinasjoner.

Kanskje er du også interessert i...