© Juliana Wicklund

Kjøleskapsgrøt med chiafrø og bær

Få i deg de sunne chiafrøene i en lettlaget og god kjøleskapsgrøt. Frokosten blir klar i løpet av natten!

12. januar 2015 av Ulrika Davidsson

Kjøpeskapsgrøt er en sunn og tidsbesparende frokost som er lett å tilpasse allergier og smaker. Chiafrø er sunne frøs som suger til seg mye væske og sveller i løpet av noen timer.

Krydret chiafrøgrøt med granateple og bær

 1 porsjon

 2 ss chiafrø

1 dl melk, soyamelk eller mandelmelk

saften av ½ appelsin

1 klype kanel

1 klype kardemomme

 

Topping:

granateplekjerner, mandelflak, tørkede tranebær, tørkede gule rosiner

 

Slik gjør du:

1. Legg chiafrøene i en bolle og hell over melk.

2. Press nedi saften av ½ appelsin.

3. Strø over en klype kanel og en klype kardemomme, og bland godt.

4. Sett kaldt i 30 min. eller over natten.

5. Topp med granateplekjerner, mandelflak, tørkede tranebær og rosiner.

6. Server med litt ekstra melk, soyamelk eller mandelmelk.

 

Kanskje er du også interessert i...